Eskilstuna!

Nu så, hittade även en dator här i E-tuna. Idag har jag varit hos Anna, det var mycket trevligt! Vi gick på stan och hennes mamma bjöd oss på lunch, och självklart var lilla Isadora med. Nu sitter jag hemma hos Phlip, vi har precis ätit pizza och kollat på film, och nu har jag tvingat honom att läsa lite matte, (ett ämne som jag inte alls förstår mig på). Ska upp tidigt imorgon, ska vara med Anna (igen) och vara hundvakt, men jag klagar inte, den tjejen tycker jag mycket om!:)

Ha det bra! kramkram

Au revoir!

haha eller något liknande:), Idag åker jag till landet och är där över natten, sen imorgon åker jag vidare till Eskilstuna och är där fram till på söndag. Skriver sen när jag kommer hem igen. ha det bra!

Godmorgon!

För det är precis vad det är, en god morgon. Blev väckt vid halv 11 av mobiltelefonen, Det var från arbetet jag hade sökt och dem sa att jag ska komma dit ons 3/9 klockan 8. Så nu är jag överlycklig!:)

I helgen som var så har jag varit på 50års fest, Min pojkvän philips pappa som firades. Kvällen innehöll god mat, massa gott att dricka samt en tipspromenad om Alf (födelsedagsbarnet) och eftersom jag inte har känt dom så länge så kunde jag inte så mycket mer än en fråga, Men tack vare dom andra så vann vårat lag ändå. Senare på kvällen fick vi "ungdomar" för oss att bada så vi gick ner till vattnet och tog oss ett dopp, hur härligt som helst!:) När vi kom upp till huset igen satte vi oss och spelade poker och hade det trevligt. Efter några timmar och mycket fyllesnack från dom andra så gick vi och la oss. 

Morgonen efter mådde både jag och Philip (spyan) bra, Dom andra i familjen var väl lite sega och trötta. Vi åt gårdagens middag till frukost/lunch och tog det allmänt lugnt. Senare på kvällen åkte jag hem till mig igen där jag nu sitter och försöker övertala mig själv att börja damsuga.

Lägger upp några bilder från helgen, ha det bra! kram



Anna och jag




Jag och Philip





Min underbara Philip, Haha!





Jag, Isadora & Philip
(inte från denna helg dock)


RSS 2.0