Trött, that's me.

SItter nu här efter en väldigt lång dag på jobbet. Jobbade ju visserligen bara 4 timmar, varav en halvtimmes rast, men åh vad den här kvällen har kännts lång. Började 16 som sagt och satt ungefär två timmar, På min rast, då jag vanligtvis brukar äta middag så var det kassamöte, så då var det bara att sitta där och lyssna. Rasten gick som vanligt fort och sen satt man där i kassan igen. Dessa förbaskade PLU koder som jag har suttit och pluggat in i veckor, ska dem självklart byta ut mot nya. Så nu blir det till att plugga på ännu fler. *Jippi*!.

Imorgon blir det nog inte så mycket gjort för min del. Ska ta en sväng förbi jobbet och lämna lite papper, sen ska jag städa. Men nu ska jag lägga mig och kolla på tv en stund. Ha det bra gott folk!:)


Home sweet home :)

Hemma igen efter en otroligt trevlig helg i e-tuna. Började väl inte så bra kanske, men det blev bättre och bättre :). Har dock inte gjort så mycket där, kollat film, ätit god mat, och varit barnvakt en kort stund :). Imorgon blir det jobb från 16-20.15, efter det ska jag hem och äta middag. Sen på tisdag ska jag städa hade jag tänkt mig :) Men sen hur det blir det det, det märker vi :D Hej så länge :)

e-tuna

ja, då var jag här igen.. Känns ju lagom kul efter omständigeterna, Not.. Men men, är väl bara att bita ihop. På måndag blir det jobb, sen är jag ledig fram till nästa måndag igen. Kanske dags att hitta ett heltidsjobb.. :)

Byebye

Åker till Eskilstuna idag, kommer hem på söndag :) Ciao!

Go'kväll :D

vilken fantasi jag har när det gäller mina rubriker.. "Go'" osv.. :) Nu är jag iaf hemma, eller ja, har varit det ett tag nu men har inte förrän nu haft tid att skriva. Började jobba vid 4, och slutade 20.15, och vilken lättnad det blev när hon som är kassaansvarig sa att jag slapp räkna kassan, då blev jag på jättebra humör :). Dock finns det ju sådana kunder som gör så att ens dag blir förstörd, och sådana fanns det rätt gott om idag. Men är iaf ledig nu fram till på måndag, så det är skönt.
Jobbet ska ut på fredag, och om jag följer med märker vi då. Philip är här också så vill spendera tid med honom :)
Nej nu ska jag se om det är nåt kul på tv, godnatt allihopa!

go'natt :)

Nu ska jag sova, varit en rätt lång dag på jobbet, Även om jag bara jobbade 4 timmar. Det är ändå rätt roliga personer man träffar där, men vissa tar ju ändå priset med sina dumma komentarer :) Men men, dröm sött nu allihopa, hörs senare!

Jobb

då så, då ska man till jobbet om en timme, usch, men men, blir säkert kul :) Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Vaknade vid kvart i 10 av att Philip ringde, sen gjorde jag frukost och nu sitter jag här :) kulkul.. Hörs senare!:)

Hemma, igen :)

sådär ja, då var man hemma igen då, vill dock tillbaka till e-tuna, men ja, vad ska man göra.. måste jobba. Det har varit en jättemysig helg. I Fredags så tog jag och Philip det bara lugnt med hans familj. Hans farmor var på besök också så det var trevligt. 
Lördagen började med att jag och Philip åkte till Tuna park och kollade runt lite, och det slutade med att jag kom hem med en vinterjacka, en foundation, och världens finaste halsband som jag fick av Philip :). Lite senare på eftermiddagen åkte vi hem till Anna och Robin och hälsade på en lite smått grinig isadora. Efter en stund åkte vi vidare till Lisa och Jarlen för att lite senare gå ut och äta på papas tapas, (eller hur det nu stavas). Gott var det, men fy så dyrt. Efter middagen gick vi allihopa på bio, Arn såg vi. Ingen höjdarfilm direkt, men den dög.
I söndags vaknade jag och Philip jättesent, vi åt frukost, gick ut och gick, åt lunch, och efter lunchen gick vi ut i skogen och plockade svamp. Hittade ändå en hel del till slut :). 19.00 gick min buss hem, och nu sitter jag här :) Hörs!


Halsbandet som jag fick av Philip

E-tuna.

Är ju som sagt i Eskilstuna nu. Igår var jag hos Anna, vi tog det lugnt och gick en promenad på stan. Sedan hjälpte hon mig att färga håret också, brunt. Jättefint blev det!:) Nu ligger jag hemma hos Philip och kollar på tv, dock, som alltid på vardagar, finns det inget att kolla på. Men snart kommer Philip hem. då blir det väl någon film och lite mys i soffan:). Imorgon ska jag, Philip, hans familj  och respektive ut och äta middag och ha det trevligt. Det ser jag verkligen fram emot.

Hörs gott folk!

Nu så!

Nu är både tvättmaskinen igång och disken urplockad, nu är det bara att hänga upp tvätten och packa som är kvar. ska visserligen inte gå hemifrån förrän sent ikväll, men är skönt att ha det gjort. Inte lång tid kvar nu tills jag åker, ska bli kul :)



Kärlek

tvättdax..

Nyss stigit upp ur sängen, och det tråkiga är att jag vet vad jag måste göra nu.. tvätta, igen. Och efter det, då ska jag packa osv, men usch, känner mig levande död, min hjärna hänger inte alls med idag :). Ikväll ska jag till globen, inte för att gå på Coldplay konserten, utan för att möta upp Philip och co :)

Vi hörs senare gott folk:)




I'm good!

Nu har jag tvättat också.. haha, behöver lite rena kläder eftersom jag blir borta ett tag :), Nu ska jag ner och se om det finns nåt att äta, är vrålhungrig! :D ciaao!


Happyfaces :)

godmorgon gott folk!

Blev väckt ena gången kvart i 8 av någon kent som ringt fel, och andra gången av min underbaring :). Idag blir det väl till att tvätta lite och sen bara ta det lugnt. Är fortfarande inte helt frisk :/. Glad över att jag är ledig nu ända fram till måndag, hade aldrig orkat med vara social mot kunder just nu.

Imorgon åker jag ju då som sagt till eskilstuna, och medan Philip går i skolan på torsdag ska jag våldgästa Anna. Vad hon och jag hittar på, får vi se då :). Sen på fredag blir det väl förhoppningsvis mys hemma hos Philip med film osv och sen på lördag blir det kalasande.

Lägger upp lite bilder från helgen, enjoy!




Philip och jag



Kärlek



Datanörd:)

Hemma!

Känns faktiskt riktigt skönt att få sova i sin egen säng igen efter dessa dagar.

Idag blir det jobb kl. 16 och sen efter det blir det bara hem och slappa.. ååh vad jag ska ha en riktigt mysig myskväll helt ensam. Imorgon vettesjutton vad jag ska göra.. nån som vill hitta på nåt?:D. På onsdag åker jag i alla fall till eskilstuna igen, och blir borta till söndag. 

Bilder från helgen lägger jag upp vid ett senare tillfälle.. i think.

ciao!

goodbye

Har inte skrivit på länge, men har haft fullt upp, igår jobbade jag hela dagen och när jag kom hem var jag helt slut.. Men i alla fall, Snart åker jag till eskilstuna och är där hela veckan, och på måndag blir det jobb igen :) Hejs!

Go'kväll

I'm sitting here alone with my memories.. *sjunger*. Nu har Philip åkt hem och ja, nu sitter jag här ensam. I helgen har vi inte gjort så mycket. Tagit det lugnt, spelat kort (Gurka) haha jättekul kortspel! sen så kollade vi lite på den där eurovision dance contest, men det var inte så mycket att se.
 
I morgon blir det nog inte så mycket som jag ska göra. Ska väl damsuga rummet lite och leka med den bärbara datorn som vi fick hem idag. Installera Word på den så jag kan söka jobb. Längtar redan till nästa helg då Philip kommer hit igen, och helgen efter det ska vi fira hans pappa, med bland annat middag. Känns dock lite jobbigt att jag inte har några pengar och måste leva på andra.. usch jag hatar det! :/ Jag vill kunna betala för sakerna jag gör, men men, vad ska man göra.., får inte lön förrän nästa månad.

Här kommer lite bilder från Philips pappas 50-års fest (för ungefär 2 veckor sen)



Födelsedagsbarnet!



Anna, Jag & Philip




Lite folk




Vi var vinnarna av tipsrundan! (Orangea laget)




Och det här var priset *Mums*




Snartsnartsnart!

Snart är philip här, och det första vi ska göra är att handla mat. Finns nästan ingenting här hemma. Sen efter det får vi se vad vi ska hitta på. Men nu ska jag åka. Hejs!

Gääsp

Usch vad trött och seg jag är. Blir nog sängen snart och film. Imorgon kommer Philip och är här hela hela helgen:) *längtar*. Vettefan vad vi ska hitta på men nånting blir det väl :)

             
      Jag och Philip                        Philip - L is for love ;D


Me Happy!


Oh typiskt..

Skulle varit min andra dag på jobbet idag, men självklart så blir jag sjuk. Men men, är väl bara att bita ihop och plugga plu koder istället. Just nu kan jag 4 stycken.. haha *stolt*.. har väl bara ett trettiotal kvar.. Äpple, 170. Avocado 301.. osv osv, man lär sig med tiden :)

Kram!

First day at work!

Wohoo, Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet.

Gick upp vid halv 7 och duschade, åt frukost och gjorde mig i ordning. Halv 8 gick jag hemifrån för att börja jobbet vid 8. Först  gav hon oss en liten rundtur i butiken samt  visade oss hur kassorna fungerade. Sedan försvann hon. Satt som ett frågetecken i kassan i början, men sen rullade det på. Det fanns jättemånga underbara människor där som hjälpte en.

Imorgon blir det jobb igen, men då börjar jag 11 och jobbar till 18. Sen är jag ledig heela helgen!:D

ha de gött! Kram :)


Boooring!

åh vad trist det var på arbetsförmedlingen idag. Tjejen stod och snackade i över en timme om för det mesta saker jag redan visste, men men, lärde mig ju lite iallafall.

Nu ska jag snart vara lite duktig och städa, men först ska jag ta mig en kopp kaffe, hörs!

Godmorgon godmorgon!

Nu så, är jag både hemma och vaken. Min helg i Eskilstuna var helt underbar. Fin stad! Igår när jag kom hem tog jag det mest lugnt. Väntade på att klockan skulle gå snabbare så jag kunde gå till min "första dag på jobbet", egentligen är det inte det eftersom jag börjar på onsdag, men men, väl framme på jobbet så fick jag inventera varor, rätt kul faktiskt, och till middag så fick vi tacos! :) Yummi!

Efter en sisådär nästan 5 timmars arbete så fick vi sluta, och jag var rätt trött efter allt räknande av saftflaskor, konserver, kaffepulver, m.m, så jag slocknade rätt fort.

Idag blir det nog mest att ta det lugnt, Ska in till arbetsförmedlingen imorgon och på onsdag börjar ju som sagt jobbet.

Kram!

RSS 2.0