västerås!

Idag har jag och Philip varit en sväng till västerås. Resan började ju bra.. Höll på att köra på ett rådjur som sprang ut på vägen framför oss. Väl framme gick vi och handlade skor, finfina skor om jag får säga det själv :). Efter det åkte vi vidare till IKEA och kollade lite. Till slut hittade vi en sak, en skål, jättefin :).

Ikväll ska vi väl bara ta det lugnt och imorgon ska vi hjälpa några att flytta, sen på söndag åker jag hem igen.

Mina fina skor!!







Våra bästa år..

Är nog den drygaste serien jag sett på länge. Kan ju inte direkt säga att jag följer den, men kollar man inte på nån månad så har man inte direkt missat något..

Sitter i alla fall i Philips soffa nu. Philip är på väg in till sjukhuset för att röntkas. Idag är det i allafall lite mysigare väder än vad det var igår, så en promenad sen kanske..? :)

Ha det bra nu så hörs vi senare:)

Semester! :D

Weehaaaw, Semester!, haha i Eskilstuna, hos Philip :). Åkte hit direkt efter jobbet igår. Var lugnt och skönt på jobbet igår så det gick fort att räkna kassan, och tack vare det hann vi med vårat tåg.

Idag har jag och Philip haft en väldigt skön dag. Inte gjort någonting, bara legat i soffan och kollat på heroes i princip. Hans pappa har köpt en mycket bra sak, en sån där espressomaskin, så jag har pimplat kaffe idag också :).

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Philip ska till läkarn, men om jag följer med märker vi då. Ha det bäst!




Cappucino <3


morrn morrn!

Hoppas att alla har sovit lika gott som jag har :). Har ju sovit breve min älskling inatt :).
I fredags så träffade jag Angelica, det var trevligt, inte sett henne på jättelänge. Vi åkte till Södertälje och hämtade hennes bil, sen åkte vi vidare till brandbergen för att lämna lite saker till en av hennes kompisar, och där blev vi kvar ett tag, sen åkte vi till donken och åt middag :).

Gårdagen var också mycket trevlig, vaknade upp hos Angelica, duschade, gjorde oss i ordning, sen begav vi oss av mot Hallstavik för att fira hennes farfar. Man behöver inte vara hungrig när man är där direkt, shit vad mycket mat dem gör. Vi var där ett tag och sen åkte vi hem, och när jag kom hem så var Philip här :) Vi myste och kollade på dansbandskampen.. haha. Idag vettesjutton vad vi ska göra, det märker vi :)

Ha det bra gott folk! :) Hejs!

Halloo

Idag har jag varit duktig, städat, fixat med tvätten, osv osv :) I'm gooood ;D. Snart ska jag iväg och träffa Angelica, och imorgon ska hon och jag till Hallstavik på Kalas :). Ska bli trevligt. Imorgon kommer Philip också :), så jäääkla härligt, ledig fram till på måndag, jobbar måndag, sen ledig en vecka :D WEEE, och snart fyller jag 20 också :D:D

Nej nu ska jag fixa lite innan jag ska gå :), ha det bra! Kram!

Frukost!

Äntligen lite mat i magen.. bullar, och kaffe.. haha hejja jenny !.. ska snart iväg och jobba också, usch, orkar inte.. känner verkligen inte för att vara social idag.. :) men men, jobba måste man ju.. sen ska jag hem och slappa. Nej nu ska jag göra mig i ordning :) Hejs!

hah..

Bra att min chef har så pass bra koll som hon har.. :), skriver upp att jag ska jobba vissa tider som inte stämmer, och sen lägger hon även på tider som jag inte visste att jag skulle jobba.. :) Heja!

Idag hade jag ju tänkt hinna med en jäkla massa, men blir nog inte så.. usch, nu vill jag bara sitta här och dricka varm choklad. Imorgon blir det jobb, igen.. börjar 16 och slutar 20.30. På fredag ska jag träffa angelica och morgonen efter åker hon och jag + några till till hallstavik på kalas, och när vi kommer hem därifrån är Philip här :). Nej nu ska jag försöka få i mig lite frukost :) ha det bra !

hmpf..

Vilken dag på jobbet.. började i totalt kaos. Vi hade tydligen hyrt in en person som skulle sitta i kassan under dagen för att vi hade 2 sjuka. I den kassan skulle jag då sitta vid sen. Det låg 500 lappar, pantkvitton, rabattkuponger osv osv huller om buller i hela kassan.. men men, förutom det så var det väl en helt okej dag på jobbet.. slapp iaf räkna kassan när jag hade slutat :).

Nu sitter jag här och dricker mineralvatten.. ska strax krypa ner under täcket, men inte riktigt än. Är ju trots allt ledig imorgon:D Godnatt på er! :)

wihuuu!

nu ska jag iväg till jobbet, hoppas alla får en toppendag så hörs vi sen ! :) Kram!




Lyckliga gänget ;D

Hola!

nyvaken.. och känner mig "oootroligt" vacker.. hah. Sitter och kollar ut genom fönstret just nu, ingen vacker syn direkt, regn och rusk. Det här är en sådan dag då man bara ska sitta hemma framför tv:n och mysa med lite varm choklad/kaffe. Men icke, Som sagt, jobb idag igen :). Men jag har faktiskt lyckats flirta med alex så hon tar min tid imorgon. Känner att jag har lite och göra här hemma innan Philip kommer till helgen. Det känns dessutom som om jag vill komma hem till ett nystädat rum när jag kommer hem från Philip om en vecka:).

Idag ska jag bara ta det lugnt fram tills klockan blir halv 4, då ska jag möta upp alex för att gå till jobbet. slutar som igår, 20.15, sen blir det att vänta på alex som slutar lite senare än mig, sen promenixar hon och jag hem igen :)

Vi hörs senare gott folk :)

go'kväller!

oj vad dagen har gått fort.. :S. fattar inte, var tar dagen vägen?.. Imorgon blir det jobb igen, wohoo.. :) 4 timmar, inte speciellt mycket, men det känns en del i kroppen :)

Nej funderar faktiskt på att gå och lägga mig och kolla på tv nu, så vi hörs :)!

Morrn morrn

Usch vad det är trist väder ute.. grått, kallt och blåsigt. Vaknade imorse av att dem blåste bort löv från vår tomt.. kändes ju inte så kul direkt. Om några timmar blir det jobb igen, *Jippi!*, sitter förhoppningsvis i kassa 1 där det inte kommer så mycket folk. men men, får se om jag har turen på min sida.

Just ja, jag köpte ny mobil i helgen, en jättefin Sony Ericsson. Den är mörkblå, me love :D!. ska lägga upp lite bilder sen när jag kommer hem från jobbet :)

Ha det bra!

Oops..

aj då, var ju inte meningen att det skulle dröja flera dagar innan jag satte mig här och skrev igen. Men har varken haft ork eller tid till det. Har jobbat hela helgen, fre-lör-sön. I fredags jobbade jag från 12.40-20.30 (sen stannade jag kvar och stängde också), igår jobbade jag från 16-20, och idag från 11-19.15. Jag är helt slut! :S. Helgen gick oerhört fort, och även fast Philip var här, så kändes det som om man knappt träffade honom :), men men, V 44, då!:)

Imorgon ska jag först träffa felicia, sen ska vi till vår gamla skola, om det blir som vi planerat, sen på kvällen, ska jag som vanligt.. Jobba!

Men men, ha det bra nu! kram!

Go'morron!

Hoppas alla har sovit gott. Det gjorde i alla fall jag, fram till att mobilen ringde. Nu ligger jag i sängen och kollar på tv och lyssnar på regnet som smattrar mot fönstret. Ska strax ner och fixa något att äta, sen försöka somna om igen. Imorgon blir det jobb igen, dock inte 17-21.15 som det var planerat, utan 13-?, hmm till 20.30 kanske? Äh, det märker vi.

I helgen kommer Philip, kan dock bli så att jag måste jobba både lördag och söndag. Vill ju i alla fall ha någon dag ledig tillsammans med honom. Men men, i värsta fall får väl han och jag ta igen det om två veckor.

Nej, nu är det frukost som gäller, ha't  bra! :)

Jag säger då en sak..

och det är att sitt aldrig i kassan om du sovit mindre än 5 timmar natten innan, usch, var ju ingen höjdare precis :). Men men, idag var det en rätt trevlig dag, fick oväntat besök av min gamla lärare, så det var trevligt. Världens sötaste son har han också, en liten knodd som nästan precis har lärt sig att gå :). dagen i allmänhet rusade förbi, och nu sitter jag här med min kaffekopp och bara slappar.

Imorgon ska jag tvätta åt min kära mor, få ordning på mitt rum, sen får vi se vad som händer. På fredag blir det jobb och sen när jag kommer hem från jobbet är Philip här :).

Sweet dreams gott folk!

haalloj !

Godmorgon gott folk! jösses vad jag har blivit dålig på att skriva i bloggen på senaste tiden, men nu ska det bli ändring på det :). Gårdagen gick väldigt fort, vaknade runt halv 11 och sen slappade jag tills det var dax att gå till jobbet. På jobbet var det väl som vanligt, stressigt, mycket folk och återigen stressigt. När jag kom hem satte jag mig här och blev sittandes här ett bra tag.

Idag då, ska jag maila arbetsförmedlingen och fixa och dona lite här hemma :)

hörs!

Hemma :)

Hemma i Stockholm igen, var ju först tänkt att Philip skulle åka hit i fredags, men nu blev det ju som det blev. I fredags gjorde vi inte så mycket, kollade på film och hade det allmänt mysigt. I lördags tog vi det också lugnt (eftersom det är det Philip MÅSTE göra), men som han inte gör ändå :). Vi åt god middag och sjöng singstar. I söndags hann vi inte med att göra så mycket, hann vakna, äta frukost sen kom Robin, Anna och Isadora på besök, och efter ännu en stund så kom även Robin, Lisa och Albus på besök. Vi åt lunch sedan var det bara att ta första tåget hem.

Imorgon blir det jobb igen, börjar som vanligt 16 och slutar 20.15. Sen ska jag bara hem och ta det lugnt !:)

Natti! :)

Godnatt!

Var en helt vanlig dag på jobbet idag, eller igår, eftersom klockan nu är över 00.00. Varken roliga eller tråkiga kunder idag :), Snart ska jag lägga mig i sängen och ringa min sjuka Philip, punkterad lunga, det låter som nåt de va? :) usch, stackarn ;S, men godnatt med er allihopa ! Sweet dreams!

goodmorning sweeden!

haha godmorgon allihopa:) Ligger i sängen nu och skriver lite, Har inte orkat ta mig ur den :), Om 4 timmar ska jag tillbaka till jobbet, och efter det ska jag inte göra nånting alls, är alltid lika seg när man kommer hem :), Imorgon blir det nog att städa lite och på fredag kommer Philip, men självklart blir det jobb då med.. ;S. Ha det bra!:)

Morrn Morrn !

Oj då, meningen var att jag skulle kliva upp från sängen vid 10, haha, oj, klev nyss upp, så nu ska jag ner och fixa mig lite frukost, är vrålhungrig :D. Hörs senare!:)

Home sweet home :)

Phu.. var en rätt jobbig dag på jobbet, men rolig. många roliga kunder idag, och självklart, några mindre roliga :). Mina matvanor är ju dock inte dem bästa när jag jobbar. Åt nudlar vid 12 och middag vid 21, Hejja Jenny!. Men men, imorgon blir det i alla fall inte mycket att göra, ska ta det lugnt, sen på onsdag blir det jobb igen :) Ha det bra gott folk! :)

Go'kväll

Sådär ja, nu var helgen över, (tyvärr), tiden går så fort när man har roligt. Philip, kom tillbaka :). Helgen har varit jättemysig, har dock inte gjort så mycket, vi tog det mest lugnt, kollade på tv, spelade kort (gurka), åkte några turer med bilen, och tog massa söta bilder :), ni ska få se sen :). Imorgon blir det jobb igen, från 16-20.15 (som vanligt) sen efter det ska jag hem och sitta här :) Men godnatt gott folk! :)

Lite bilder från helgen



Kärlek



Kärlek



Glaad ! :D



Pose for the camera now *klick klick*
:)



Happy :D:D

Party party!

Sådär ja, nu är jag i princip redo för att gå :), så nu väntar jag bara på att min kära kusin ska ringa. Får se när jag kommer hem igen, men jag berättar mer om kvällen då :) Ha det bäst!

Halloj :)

Borde egentligen sova så att jag för en gångs skull är pigg när jag vaknar och inte sådär seg som jag varit den sista tiden. Men självklart så är jag hur pigg som helst. idag i alla fall ska jag träffa min kusin på stan lite senare på dan, och sen efter det ska vi träffa några arbetskamrater. Alla vi ska sedan åka och äta middag hos några andra arbetskamrater, och som det lät på min kusin så skulle det bli en del dricka.. Hmm, äh, får se vad jag känner för imorgon :) godnatt och ha det bra! :)

Just ja, imorgon kommer Philip :) *wee*!

Underbart!

Någon mer än jag som tycker det är underbart med varm choklad i det här trista höstvädret? Dricker i alla fall det nu, oh vad det är gott, saknas bara lite grädde på toppen :). Idag har jag varit duktig, har städat lite iaf. Imorgon blir det mer städande, sen på kvällen är jag bortbjuden på middag, det ska bli kul! Hörs senare :)

Morning :)

Har sovit förvånansvärt bra i natt, och blev som vanligt väckt av telefonen (inget negativt med det). Ska strax ner och äta frukost, sen ska jag ta tag i städningen som jag skulle ha börjat med igår, får ser hur jag lyckas idag :). Hörs!

Nu har jag bestämt mig.

Inget godis eller onyttigt småätande för min del. Nu är det slut med det :)
Godnatt!

Hej hopp.. :)

Ännu en dag har passerat, och idag har jag inte gjort något speciellt. Tvättade lite kläder, bland annat min arbetströja.. "Ännu mer för pengarna" står det på bröstet.. det kan man ju tolka som man vill.. :). sedan var jag förbi en sväng på jobbet också, lämnade in lite papper osv.
I veckan vet jag inte vad som händer riktigt, tror jag ska iväg på middag på torsdag, och på fredag kommer ju Philip [v]
                                                                                                                                                                                                                
Snart läggdax, Hörs gott folk! :)


RSS 2.0